Storprint – Den kreative løsning

Storprint

Behovet for synlighed blandt virksomheder vokser i høj grad og modtagerne af dine budskaber opererer på alle platforme. Derfor er det i høj grad nødvendigt, at man formår at indtænke kreative løsninger i sin fysiske markedsføring. Med storprint får du mulighed for, i højere grad at højne kendskabsgraden til din virksomhed og dens brand ved eksempelvis hyppigere at gøre brug af virksomhedens logo.

Alle virksomheder har behov for synlighed overfor sine interessenter, og synligheden er vigtig i den forstand at virksomheden herved lettere skaber tillid og troværdighed. Det handler i den grad om at tænke kreativt, så du finder frem til de grafiske løsninger som passer bedst til din virksomhed.

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til at skabe synlighed via printløsninger. Her skal du blot beslutte, hvilke behov og ønsker du ønsker dækket. Hvis storprint løsninger er udformet korrekt og formår at udsende det korrekte budskab, så kan du nemt få opmærksomhed på den helt rigtige måde. Du kan yderligere selv vælge, om du ønsker løsninger, der skaber opmærksomhed både indendørs og udendørs. Det er dig selv, der sætter rammerne for udformningen, så det færdige produkt passer til virksomhedens stil.

  • Skab opmærksomhed via. facader
  • Skab opmærksomhed via. Popo up skilte eller roll up banner
  • Skab opmærksomhed via tekstiltryk
  • Skab opmærksomhed via. Trygsager

Nytænkende kreative løsninger er i høj grad med til at gøre din virksomhed spændende. Du bør derfor overveje, hvilke løsninger som kan skabe en større kendskabsgrad og en større interesse for din virksomhed. Er virksomheden på messe, vil det være rigtig fint at iklæde medarbejderne tøj med tilhørende logo, så besøgende kan se, hvem de taler med. Ligeledes bør man overveje at medbringe korrekt og nok materiale, som man kan forære til kunden i form af flyers eller brochurers. Husk også at du skaber genkendelighed omkring virksomheden ved at forære den besøgende en ting som gør dig og din virksomhed huskværdig.

Overvej yderligere om der er brug for et podie som i kan stå ved, eller det er nemmere at stå frit i standen. Med et podie har du dog den fordel, at dine besøgende som udgangspunkt kan stå lidt på afstand af dig, så der skabes en tryg base og der naturligt kan opstå en dialog.

Husk også at være opmærksom på at skilte korrekt. Hvis du ikke tydeligt formår at gøre opmærksom på, hvem du er og hvor du befinder dig, vil det være svært for virksomheden at tiltrække opmærksomhed omkring identitet og brand.

Storprint er en perfekt løsning, for den virksomhed, som ønsker materialer i fortræffelige farver og nuancer. Her er det kun fantasien der sætter grænser.